Bodegas TRUS, Ribera del Duero Reserva

Bodegas TRUS, Ribera del Duero Reserva

279,00 DKK

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

14,5% vol.

Manuel høst af drueklaserne i kasser. Druerne skilles fra klaserne og presses forsigtigt. Derefter gennemgår de en Intensiv maceration der når 30 grader i løbet af de sidste dage af gæring. Daglig pumpning (rensning) med to forsinkelser i slutningen af fermenteringen i rustfri ståltank. Mosten tappes på flaske efter en kort filtrering for at undgå at ændre vinens organoleptiske egenskaber. (dvs. ændre dens smag, lugt eller farve). Vinen hviler nu i længere tid på flaske, inden den sendes til marked.

Vinmageren Juan Carlos Martínez Baños der tidligere har arbejdet for Vega Sicilia, har bygget et rigtig slot i hjertet af Ribera del Duero, tæt på Pesquera del Duero. Valget faldt her, fordi området tilbyder et særligt mikroklima og høj beliggenhed med perfekt beliggenhed.
Bodegaen er grundlagt i 1999 med en drøm om at udvikle og sælge kvalitetsvin med personlighed og kendetegn fra regionen; terroir, fadlagring, druer og sol. (T.R.U.S.er forkortelsen af, jord, fad, druer og sol, efter det spanske navn).

Anerkendelser:
Peñin-guide: 93 point.
James Suckling: 92 point.

 

Drue(r)

Tempranillo

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.