14% vol.
Langhe Nebbiolo kommer fra marker beliggende i La Morra og Monforte dAlba og er lavet på 100% Nebbiolo. Markerne ligger mod sydvest i 250 meters højde og består hovedsageligt af kalk- og blå mergelholdig jord. Vinstokkene er mellem 20 og 40 år gamle.
Gæringen foregår på temperaturregulerede ståltanke og efter en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 6 måneder på store slavonske træfade. Inden den forlader vingården bliver vinen yderligere modnet i 12 måneder på flaske.
Vinen har en mellemdyb rubinrød farve, i næsen er den meget rig på frugt, men man finder også både blomster som roser og violer. Delikat, elegant, en smule tøvende først i munden, men udvikler hurtigt den meget karakteristiske sødme af frisk Nebbiolo. Efter man i 2017 begyndte med en modning på fade i stedet for ståltanke, har vinen helt klart fået med velour og kompleksitet. Server den til fjerkræ, svinekød, kalv, lam og fuglevildt.