Cortes de Cima

Cortes de Cima

165,00 DKK

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris148,50 DKK

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

13,5% vol.

Den familieejede vingård, Cortes de Cima, ligger tæt ved Vidigueira i Portugals Alentejo-region, midt i mellem Lissabon, Algarve og Sevilla. Vingården, der har været i familiens eje siden 1988, råder over 400 hektar, hvoraf 140 hektar er beplantet med vin, 50 hektar med oliventræer og de resterende hektar bruges til genplanting af kork, egetræer, fyr og johannesbrødtræer.

Druerne vokser på skråningerne af det 400 meter høje Serra do Mendro-bjerg og nyder godt af regionens mange solskinstimer og det varme og tørre klima, der bliver tempereret af den kølige brise fra Atlanterhavet. De ældste vine blev plantet i 1991, og det er en af disse marker, der har lagt navn til vingården.

Cortes de Cimas filosofi er at lave vine, der er en fornøjelse at drikke, og så lægger de stor vægt på bæredygtighed og genbruger så mange materialer som muligt.

På Cortes de Cima dyrker man vinene efter “Sustainable Winegrowing”-system, hvor man genbruger vand, benytter solenergi og “bløde” kemikalier – og kun når symptomerne opstår, ikke som forebyggende.
Derfor kan mange årgange være helt kemikaliefrie.

Drue(r)

45% Aragonez (Tempranillo)
30% Syrah
15% Touriga Nacional
10% Petit Verdot

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.