Dourthe No. 1, Bordeaux Sauvignon Blanc

-26%

Dourthe No. 1, Bordeaux Sauvignon Blanc

100,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris90,00 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

12,5% vol.

Den hvide Dourthe N°1 blev produceret for første gang i 1988 og var et bud på en moderne kvalitets hvidvin fra Bordeaux, dengang som i dag lavet på druesorten Sauvignon Blanc. Druerne blev hentet forskellige steder i Bordeaux, fra udvalgte parceller hvor man havde kontrol over dyrkningen, ved at udstede retningslinjer til drueproducenterne, som prioriterede kvalitet og typicitet. Samtidig opfandt man vinificeringsteknikker, som fremhæver frugt og aroma i vinene, i tråd med hvad de fleste vinnydere forventer i en moderne hvidvin.

Efter en afstilkning og en let masning, gennemgår de optimalt modne Sauvignondruer en kølig skindmaceration i nogle timer, efterfulgt af gæringen i temperaturregulerede rustfri ståltanke. Derefter bliver vinen modnet i 6 måneder på sit lie (bundfald) med løbende omrøringer. Det sikrer god struktur, harmoni og frigiver druesortens sarte aromaer.

I duften samler Dourthe N°1 Sauvignon Blancs klassiske nuancer af hyldeblade, grønne tomater, men også mere modne og afrundede toner af citrusfrugter og eksotiske frugter. I smagen er vinen meget fyldig, med en god balance mellem struktur og frugt. Vinen slutter sprød og tør med lange, friske aromaer. Server den til skaldyrs- og fiskeretter, til fjerkræ eller til fåre-eller gedeoste.

Drue(r)

100% Sauvignon Blanc

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.