Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Flor de Pingus

Flor de Pingus

1.150,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris1.035,00 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

15% vol.

Flor de Pingus 2014 kommer fra delvis lejede vinstokke alle plantet nær de to parceller, der føder selve Pingus. Vinstokkene er blot yngre, men med planter på mellem 35 og 45 år er der stadig tale om velvoksne vinstokke hvis rødder trænger dybt ned i undergrunder og fremadrettet bidrager med stor mineralitet til vinen. Som ved Pingus er der tale om 100% Tempranillo og høstudbyttet er stadig lavt, maksimum25 hl. /ha. Vinen gærer i store træfade, og det meste overlades til naturen.

Derpå følger 14 måneder på en blanding af nye franske fade og fade der har været brugt til Pingus inden aftapningen på flaske, som sker uden klaring og filtrering. Vinen er på mange måder et spejl af Pingus, og kvalitets og stilforskellene er langt mindre end prisforskellen indikerer.

Således har vinen langsom hentet ind på storebror hos den gode Robert Parker, og fra 2004 og frem ligger vurderingen på 95-98 point, mens Pingus i samme periode scorer 98-100 point. Dette fik i 2008 Parkers mand i Spanien Jay Miller til at konkludere at “In the price/quality sweepstakes, this might be Spain’s finest wine.”

Biodynamisk siden årgang 2005.

Robert Parker: 93 point

Druer

Tempranillo

Årgang

2014

Land

Spanien

Område

Ribera del Duero

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.