Anerkendte vine fra Italien – ifølge Gambero Rosso v/Alex Jensen, 30 marts 2023 kl. 19.30

Anerkendte vine fra Italien – ifølge Gambero Rosso v/Alex Jensen, 30 marts 2023 kl. 19.30

500,00 kr.

Yderligere produktinfo

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DIN KVITTERING GÆLDER SOM BILLET – DU SKAL DERFOR IKKE AT MØDE OP FYSISK FOR AT AFHENTE BILLET!

Gambero Rosso (Se beskrivelse længere nede) er måske den vigtigste guide til de italienske vine.

Sammen med den altid veloplagte og yderst kyndige Alex Jensen skal vi denne aften smage på en stribe vine fra forskellige producenter som alle har opnået en plads i den eftertragtede bog.

Program (vilkårlig rækkefølge):
1) RIESLING DOC Langhe, Ca’ del Baio, Piemonte, 2020
2) BAROLO CASTIGLIONE DOCG, Vietti, Piemonte, 2018
3) ALTROVINO IGP, BIO Duemani, Costa Toscana, 2015
4) DECUS CHIARETTO Bardolino, Cantine Lenotti, 2021
5) VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE DOC, Agricola Quintarelli, Veneto, 2015
6) VINO NOBILE DI MONTEPULCIANO ØKO DOCG, Salcheto, 2019
7) SESSANTANNI, PRIMITIVO Feudi di San Marzano, 2018
8) CHARDONNAY, SAMBUCA Menfi, Planeta, Sicilien, 2020
(der tages forbehold for ændringer og udsolgte varer)

Dato: 30/3 – 2023
Tid: 19.30
Pris: 500 kr.
(Bemærk: Købte billetter byttes og tages ikke retur)

Gambero Rosso (“Den røde Reje” på dansk) er den bedst kendte guide til Italiens vine og er udkommet hvert år siden 1988. Ca. 2200 vingårde gennemgås, +20.000 vine smages, og de udvalgte vine får mellem 0 glas (ok) og 3 glas (bedst, i reglen blot 300-400 vine). En vin kan få 2 røde glas -ellers er de sorte- hvis den anses for særligt god -og god nok til at komme i finalen til at få 3 glas. Har en vingård haft 10 vine med 3 glas i guiden, får den desuden en stjerne, tilsvarende 2 stjerner for 20 vine med 3 glas og 3 stjerner for 30 vine med 3 glas. Vingården behøver dog ikke hvert år at få 3 glas for en vin.
Ikke alle vingårde sender vin ind, men kun få ønsker ikke at være med…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.