Pierre Chavin, Le Petit Étoilé Chardonnay Øko Alkoholfri

Pierre Chavin, Le Petit Étoilé Chardonnay Øko Alkoholfri

85,00 kr.

Yderligere produktinfo

De økologiskdyrkede Chardonnay-druer til denne alkoholfri drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal ekstraktion af aroma, smag, polyfenoler, anthocyaniner, tanniner, resveratrol og mineraler. Derefter bliver druerne presset, og mosten, tilsat økologiske druekerner, bliver modnet (uden forudgående gæring) køligt på franske træfade, for at give en større aromatisk kompleksitet.

Vinen har en blank, lysgylden farve med et grønligt skær. Duften byder på eksotiske nuancer af akacieblomster, hvide ferskner, citrusfrugter og vanilje. Smagen har en lækker friskhed, med en behagelig syre og lette, eksotiske og cremede toner. Den har en lang, frugtrig eftersmag.

Producent:

Det franske vinhus Pierre Chavin i Béziers (Languedoc-Roussillon) blev grundlagt i 2010 af to vinentusiaster, Mathilde Boulachin og Fabien Gross. Mathilde stammer fra Champagne og har arbejdet med markedsføring af vin i USA, Spanien og Skandinavien. Tilbage i Frankrig i 2008 købte hun vingården Villa Noria i Languedoc, som udelukkende producerer økologiske vine. Fabien kommer fra Alsace, hvor han er uddannet ønolog, og efter arbejde på berømte vingårde i Chile, Australien og Sydafrika, blev han ansat som winemaker på Villa Noria.

Pierre Chavin har specialiseret sig i niche-vin, med forskellige vinudvalg, hvor nøgleord er: Autentisk, ikonisk, trendy, økologisk og alkoholfri. I løbet af få år har vinhuset udviklet sig til en af de vigtigste producenter af alkoholfri drikke, baseret på en enestående, kølig vinificeringsteknik uden gæring, og et udvalg af de bedste franske druesorter, som alle er dyrket økologisk i Sydfrankrig.

Serien “Le Petit Etoilé” samler ”vine”, som både er alkoholfrie, økologiske og veganske. Den fremragende aromatiske og smagsmæssige kompleksitet af vinene er imponerende!

Land

Producent

Indhold

75cl

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.