Udsolgt! SMAGNING: Portvin v/Catarina Sequiera – Sequeirinha onsdag d. 2. november kl. 19,.30 Bemærk: Afvikles på engelsk

Udsolgt! SMAGNING: Portvin v/Catarina Sequiera - Sequeirinha onsdag d. 2. november kl. 19,.30 Bemærk: Afvikles på engelsk

350,00 DKK

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

BEMÆRK: SMAGNINGEN FOREGÅR PÅ ENGELSK DENNE AFTEN
———————————————
Direkte fra Oporto, Portugal.

Tag med til denne enestående og hyggelige portvinssmagning under kyndig vejledning af Catarina Sequiera (datter & Salgs/marketingchef hos det familiedrevet hus)

Smagningen tager udgangspunkt i Sequeirinha´s fantastiske portvinsunivers og sammen kommer vi rundt i krogene af de forskellige portvinstype. Samtidig dykker vi ned i historierne og anekdoterne der knytter sig til vinene.
Vi glæder os til et par rigtig hyggelige timer i portvinens tegn.

Program (vilkårlig rækkefølge):
Rosé Port
Late Bottled Vintage (LBV) 2018
Vintage 2020

Reserve Tawny

10 Years Old Tawny
20 Years Old Tawny
30 Years Old Tawny
Colheita 2010 (hvid)
Colheita 2003 (rød)
(Forbehold for fejl og udsolgte varer)

Pris:
350 kr. pr. billet.
(købte billetter byttes ej og tages ikke retur)

Om:
Historien om Sequeirinha Portvin startede i begyndelsen af det ​​sidste århundrede, da oldefaren til den nuværende ejer, César Augusto Sequeira Correia, erhvervede Quinta de Marrocos. (Quinta »Vingård). Siden er der kommet endnu en gård til og siden 1979 har César Sequeira udviklet familiens produktion af portvin efter at have startet certificeringen af ​​sine vine.

I 90’erne begyndte husturen Maria Elisa, at genopbygge bygningerne på Quinta de Maroccos og begyndte landbrugsturismen med hotel og smagninger på ejendommen.

Portvinsmærket, Sequeirinha, der betyder “Børnene efter Sequeira”, er blevet lanceret indenfor de seneste år, men med vin fra de gamle kældre på deres ejendomme.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.