Redon, Un R de Rien, Champagne Premier Cru 100% Chardonnay Brut Nature

Redon, Un R de Rien, Champagne Premier Cru 100% Chardonnay Brut Nature

569,00 DKK

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris512,10 DKK

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

”Un R de Rien” – 100% chardonnay. Brut Nature, hvilket betyder ingen dosage. Rent og ærligt druemateriale, der delvist er fadlagret. Total årsproduktion er under 1.000 flasker. En Champagne som er overraskende enkel og storslået på samme tid.

Adrien Redon er – ud over at være fætter til den i Champagne-kredse kendte David Leclapart – en af de mange nye unge vinmagere, som går yderst ambitiøst til værks, men med meget små mængder.  Fokus er lagt på perfekt modnede druer og lav dosage og en yderst delikat mousse. Der bruges gammeldags træpresse og arbejdes generelt “old school”. Alt det giver vinen struktur, friskhed og elegance samt en dybde og frugtrig stil.

Adrien ønsker at fokusere på druen chardonnay og viser gennem sit udvalg på 4 cuvéer mange forskellige facetter og fire helt forskellige fortolkninger af den verdensberømte druesort. Med en årlig produktion, der går fra knapt 1.000 flasker til max. 5.000 flasker pr. cuvée, kan man roligt kalde det “un champagne de haute couture”. Vinstokkene er i gennemsnit over 42 år gamle – de ældste er tæt på 100 år – og står på 40 forskellige parceller. Adrien arbejder med lav dosage for at bibeholde druernes rene karakter og for at undgå ethvert forstyrrende element. Vinmarkerne bliver plejet med respekt for naturen og dens naturlige balance.

Adrien laver 3 hvide og en rosé. Alle cuvéer er navngivet med ønsket om at bruge et ordspil med bogstavet “R” for Redon. “Un air” (udtales eksakt som bogstavet “R”) på fransk kan fortolkes som ” et tidspunkt” eller “et ansigtsudtryk”

Drue(r)

Chardonnay

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.