Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Johanneshof, Rote Eiswein ØKO

Johanneshof, Rote Eiswein ØKO

229,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris206,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Roter Eiswein er lavet af 70 % Merlot og 30% Cabernet Sauvignon, som hentes på vinmarken Ried Dornfeld nær Tattendorf. Under den normale druehøst i sep/okt til husets Cabernet Sauvignon-Merlot Reserve, lader man en lille del af klaserne hænge til yderligere modning. En del af disse klaser bliver derefter udsat for botrytis eller naturlig tørring på grenene, og høstes, når den første hårde frost melder sig, normalt i slutningen af november eller primo december.

Druerne plukkes tidligt om morgenen og transporteres straks til kælderen, hvor de presset langsomt i frossen tilstand, noget som giver en meget koncentreret most og samtidigt en svag rødbrun farve fra skindet. Gæringen foregår på små ståltanke, indtil alkoholprocenten er på ca. 8,5%. Derefter modnes vinen i 5 måneder på sit ”lie” (bundfald) på ståltanke, noget som tilfører vinen både aroma, sprødhed og kompleksitet.

Roter Eiswein er en meget elegant og aromatisk rød dessertvin (195 g. restsukker/l.) med dybe toner af mørke bær (kirsebær, solbær, brombær), men også mere olierede nuancer af valnødder, chokolade og en smule cedertræ. Den er ret kompleks og samtidig struktureret og frisk i eftersmagen. Prøv den til dessert med frugt, mørk chokolade eller nødder.

Serveres omkring 8-10°C.

Årgang

Land

Område

Producent

Har du set vores andre vine?

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.