Vinen har været lagret 36-40 måneder på egetræsfade samt 3-6 måneder på flasken inden frigivelsen.
Det er en utrolig flot og elegant rødvin med lys rubinrød farve, delikat og kompleks duft af tørret frugt, krydderier og vilde blomster, fyldig og tør frugtsmag med noter af skovbund og læder samt en lang og behagelig eftersmag.
Producenten:
Viberti er indbegrebet af selve Piemontes sjæl. I 1923 begyndte Antonio Viberti af lave vin til gæsterne i hans klassiske Locanda; Buon Padre – en lille familierestaurant i hjertet af Barolo.
Produktionen begyndte i kælderen under restauranten, som samtidig var dér man kunne købe vinene og allerede fra start var druerne Nebbiolo, Barbera og Dolcetto i fokus.
Med tiden er Viberti vokset; selve vinproduktionen er flyttet til selve vingården, men restauranten Buon Padre trives stadig i bedste velgående; her kan du finde det allerbedste fra Piemontes køkken – naturligvis serveret med de lækre vine fra Viberti.