Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Viberti, Barolo Riserva Ravera

Viberti, Barolo Riserva Ravera

649,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris584,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Denne vin er produceret af 100% Nebbiolo-druer, der alle er dyrket på vinmarken Ravera i Langhe, som er beliggende i Piemonte-området.
Druerne er håndplukkede, og vinen har været lagret fem år på egetræsfade samt et år på flasken inden frigivelsen. Det er en helt utrolig skøn og elegant rødvin med flot rød farve samt delikat og kompleks frugtduft med et elegant strejf af krydderier og læder. Vinen har en fyldig og let krydret smag med noter af jordbær, perfekt syre samt en lang og behagelig eftersmag.

Producenten:

Viberti er indbegrebet af selve Piemontes sjæl. I 1923 begyndte Antonio Viberti af lave vin til gæsterne i hans klassiske Locanda; Buon Padre – en lille familierestaurant i hjertet af Barolo.

Produktionen begyndte i kælderen under restauranten, som samtidig var dér man kunne købe vinene og allerede fra start var druerne Nebbiolo, Barbera og Dolcetto i fokus.

Med tiden er Viberti vokset; selve vinproduktionen er flyttet til selve vingården, men restauranten Buon Padre trives stadig i bedste velgående; her kan du finde det allerbedste fra Piemontes køkken – naturligvis serveret med de lækre vine fra Viberti.

Drue(r)

100% Nebbiolo

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.