Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Om vintema

VORES HISTORIE

VINTEMA ER EN KOMBINERET
VINBAR -OG HANDEL
DER ER STARTET I VENSKABETS ÅND

MED PASSIONEN FOR VIN OG MED ERFARINGER FRA DET LÆJRE RESTAURATIONSMILJØ

VinTema er en kombineret vinbar -og handel, der er startet i venskabets ånd, med passionen for vin og med erfaringer fra det lækre restaurationsmiljø. Der er historien om 3 venner, der i vinteren 2020 endeligt blev partnere og iværksættere, da en længe drøftet drøm blev en realitet. Kærligheden til det gode glas og de mange oplevelser vinen kan give, skal gerne kunne mærkes hos vores kunder. Vi vægter kvalitet højt og mener bestemt, at en høj pris ikke altid, vidner om det bedste produkt. Vi elsker jagten på den perfekte vin.

Vores vision er at skabe et hyggeligt sted, hvor vin kan deles og nydes. Vi vil være et eventhus, hvor vores kunder kan få nogen af de bedste oplevelser fra vinens verden.

ALLE ER VELKOMMEN TIL AT KØBE VINE OG FÅ SMAGSPRØVE (ELLER FLERE)

VINENS VERDEN

Vi går op i at give en god service og skabe den rigtige hygge, uanset om du blot skal have en hurtig flaske med hjem til frikadellerne, eller om der søges en stærk vin-makker til gourmetmenuen.

Flere af vores vine er importeret direkte fra vinbonden, hvilket også giver os et tæt kendskab til de fysiske rammer for vinens tilblivelse. Med jævne mellemrum vil vi invitere dygtige WineMakers forbi til smagearrangementer og foredrag.

FRA MOUSERENDE VIN TIL RØDVIN

VI VIL SKABE EN AUTENTISK VINCENTRUM

DER ER INGEN TILFÆLDIGHEDER OG INGEN INDGÅEDE KOMPROMISER I VORES VINKORT. VI HAR SAMMENSAT ET UDVALG, HVOR FORSKELLIGHEDERNE KAN OPLEVES. DER VIL ALTID VÆRE VINE, BÅDE PÅ GLAS OG HELE FLASKER, TIL OVERKOMMELIGE PRISER.

– TEAMET BAG VINTEMA

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Vi glæder os til at se dig indenfor til en smagsprøve (eller flere) og føler os sikre på, at have noget til enhver smag!

Eller ring direkte på +45 22 27 99 33

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.