VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DIN KVITTERING GÆLDER SOM BILLET – DU SKAL DERFOR IKKE AT MØDE OP FYSISK FOR AT AFHENTE BILLET!
1) “Det er svært at servere vin til smørrebrød, for der er ikke tradition for det – det er ikke normen,”
2) Den traditionelle drik til det danske frokostbord har i hele det 20. århundrede været pilsnerøllen. Den milde undergærede lagerøl har været gennemgående til hele frokostmåltidet og gerne med en snaps som sidevogn for at rense paletten.
Med tiden har vores ølvaner ændret sig, i takt med at udvalget vokser, og der går sport i at sætte en ny øloplevelse til hver ny ret, vi får serveret.
Vi hos VinTema vil denne aften udfordre den danske nationalskat: Smørrebrødet.
Hvad går bedst til de 3 stykker smørrebrød som vil blive serveret. Vin eller Øl?
Du kære kunde er med til at træffe valget denne aften.
Rasmus vil præsenterer 3 forskellige vine og Kim 3 forskellige øl til de 3 forskellige stykker smørrebrød.
Bemærk: Til lige denne smagning er vi desværre nødt til at lave en deadline som hedder 6 JUNI af hensyn til madbestillingen.
Program: asap
Dato: 12 juni
Tid: 19.30
Pris: 300 kr. pr. pers.
(købte billetter byttes og refunderes ikke)
“Kompositions- og arbejdsmæssigt kan det sagtens lade sig gøre. Et stykke smørrebrød er bygget op efter nøjagtig samme principper som en hvilken som helst anden ret; der er noget fedt, noget syrligt, noget sprødt og så videre. Det er vigtigt at se et stykke smørrebrød som en ret, for det gør det nemmere at sætte vin til”
Citat: Simon Olesen, Restaurant Møntergade
Kommer det til at passe eller beholder øllet førertrøjen denne aften?
O.B.S. Billedet er et modelfoto, og vi kan derfor IKKE love, at maden er den samme som på foto.