Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Albarroble Garnacha Tintorera, Bodega Santa Cruz

Albarroble Garnacha Tintorera, Bodega Santa Cruz

80,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris72,00 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

14%, Almansa

Albarroble fremstilles på Bodega Santa Cruz de Alpera som blev grundlagt i 1947 af 25 vindyrkere. 60 år er gået og den tilegnede erfaring, vinhusets ekspansion og totalt moderniserede faciliteter, positionerer vinhuset som et af områdets stærkeste. Man tilstræber at bevare den kooperative identitet via unikke produkter i høj kvalitet, baseret mestendels på druen Garnacha Tintorera til de røde vine og Verdejo til de hvide. Med omkring 3.000 hektar vinmarker, hvoraf mere end en tredjedel dyrkes økologisk, møder vingården fremtiden med stor optimisme.

Farven er dyb kirsebærrød. Duften er intens med vilde røde bær. Smagen byder på en mild sødme, medium fylde og intens frugt. Passer godt til sammenkogte retter, vildt og modne oste.

Almansa DO ligger i provinsen Albacete, i det sydøstlige hjørne af Spanien, og er mest kendt for kraftige rødvine. På trods af sin nærhed til Middelhavet er klimaet kontinentalt, med høje temperaturer i hele vækstsæsonen. Havets nærhed, samt det forhold, at de fleste vinmarker ligger i omkr. 750 m højde, mindsker dog varmen noget.

Den dominerende druesort til rødvin i Almansa er Monastrell, men Garnacha Tintorera, Tempranillo, m.fl. anvendes også. Vinene kan være fyldige, sødmefulde og krydrede med masser af mørk frugt. I mange år blev megen rød Almansa vin brugt til at blande i vin fra andre områder, men i dag er de også efterspurgte for deres individuelle kvaliteter.

 

 

Drue(r)

Garnacha Tintorera

Årgang

Land

Producent

Område

Almansa

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.