Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Dashe Cellars, Cabernet Sauvignon Heart Arrow Ranch

Dashe Cellars, Cabernet Sauvignon Heart Arrow Ranch

399,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris359,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Dashe Cellars, Cabernet Sauvignon Heart Arrow Ranch. Eagle Peak, Mendocino County

Bag Dashe Cellars står ægteparret franske Anne og amerikanske Michael Dashe. De grundlagde Dashe Cellars med en klar fokus på enkeltmarksvine, der afspejler deres markers jordbundsforhold, klima og beliggenhed. Anne og Michael bruger traditionelle fremstilllingsmetoder med vildt gær samt ingen eller kun minimal filtrering og klaring. Det giver vine med struktur og dybde uden at være sødmefulde.

Deres North Coast Cab stammer fra den biodynamiske mark Heart Arrow Ranch, som er beliggende på Eagle Peak i det kølige og nordlige Mendocino County. Vinmarken er plantet mellem oliventræer og grønsagsmarker, og den bliver gødet af køerne, svinene,  kyllingerne og fårene, som græsser imellem rankerne.

Druerne håndplukkes sent på sæsonen og vinificeres 30 dage i ståltanke. Efterfølgende lagres vinen 20 måneder på franske barriques hvoraf der benyttes 30% nye fade.

I glasset fremstår vinen mørk/sort med lidt lilla nuancer. I næsen fornemmer man sorte kirsebær, solbær, brombær, let viol og sort peber.

Smagen er kraftig, nærmest Bordeaux’sk i stilen. Man fornemmer smage som brombær og friske solbær og en god mineralitet. Har er tale om en mere elegant amerikansk Cabernet Suavignon, der har masser af kraft uden at blive varm og “kogt” i udtrykket.

Der er kun produceret knapt 4.000 flasker af denne flotte vin.

 

Drue(r)

95% Cabernet Sauvignon
5% Merlot

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.