Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Domaine de La Croix Irrésistible Cru Classé Provence

Domaine de La Croix Irrésistible Cru Classé Provence

175,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris157,50 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Domaine de La Croix, La Croix Valmer

Domaine de La Croix er beliggende i La Croix Valmer i det sydlige Frankrig og det nyder godt af en enestående placering og et exceptionelt mikroklima i hjertet af den populære Saint-Tropez halvø. Efter at have oplevet en gylden tidsalder, derefter erklæret ejerløs, blev domainet købt af Bolloré Group i 2001 og vendte der tilbage som Fuglen Føniks. Domainet’s terroir producerer fine og elegante vine, der er perfekte ambassadører for Cru Classé de Provence.

Domaine de La Croix er den største vingård i Côtes de Provence Cru Classé med vinmarker spredt over 108 hektar jord med Côtes de Provence AOC og delt i 3 meget forskellige terroirer der udgør ejendommens vinmarker: Tabarin, Saunier og topvinmarken Bastide Blanche. Druerne får her den rigtige mængde sollys og havluft til at trives optimalt. Jordbunden er forskellige blandinger af sand og ler, eller ler og skifer, og vinstokkene bliver tvunget til at sende deres rødder i dybden, for at skaffe vand og mineraler. Det er alt sammen med til at øge de færdige vine’s kompleksitet og mineralitet.

Hele teamet på Domaine de La Croix arbejder for at bevare det idylliske og unikke miljø naturligt gennem bæredygtigt landbrug. For at imødegå de nye miljøudfordringer har domainet tilpasset sig og bestræbt sig på, at begrænse virkningen af vinproduktion på miljøet og naturen.

Domaine de La Croix samarbejder i øvrigt med Michel Rolland og deres vision er at producere gastronomi venlige vine, der er meget præcise i deres frugt, smag og finesse.

 

Drue(r)

Mourvedre
Cinsault
Grenache
Syrah

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.