Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Pierre Chavin, Le Petit Étoilé Chardonnay Sparkling Øko Alkoholfri

Pierre Chavin, Le Petit Étoilé Chardonnay Sparkling Øko Alkoholfri

95,00 kr.

Yderligere produktinfo

De økologiskdyrkede Chardonnay-druer til denne mousserende drik er hentet i den sydøstlige del af Frankrig (Languedoc-Roussillon). Efter en afstilkning og en skånsom knusning af druerne bliver de macereret køligt (4°C) med deres skind i 8 timer, for at opnå maksimal ekstraktion af aroma, smag, polyfenoler, anthocyaniner, tanniner, resveratrol og mineraler. Derefter bliver druerne presset og mosten, tilsat økologiske druekerner, bliver modnet (uden forudgående gæring) køligt på franske træfade, for at give en større aromatisk kompleksitet. Til sidst bliver drikken tilsat kulsyre, og bliver let mousserende.

Vinen har små, vedvarende bobler og en blank, lysgylden farve. Duften og smagen byder på friske og sprøde nuancer af hvide blomster, grønne æbler og pærer, citrusfrugter kombineret med mere eksotiske og cremede toner. Den slutter ret delikat og frisk og med en sart mineralitet.

Producent:

Det franske vinhus Pierre Chavin i Béziers (Languedoc-Roussillon) blev grundlagt i 2010 af to vinentusiaster, Mathilde Boulachin og Fabien Gross. Mathilde stammer fra Champagne og har arbejdet med markedsføring af vin i USA, Spanien og Skandinavien. Tilbage i Frankrig i 2008 købte hun vingården Villa Noria i Languedoc, som udelukkende producerer økologiske vine. Fabien kommer fra Alsace, hvor han er uddannet ønolog, og efter arbejde på berømte vingårde i Chile, Australien og Sydafrika, blev han ansat som winemaker på Villa Noria.

Pierre Chavin har specialiseret sig i niche-vin, med forskellige vinudvalg, hvor nøgleord er: Autentisk, ikonisk, trendy, økologisk og alkoholfri. I løbet af få år har vinhuset udviklet sig til en af de vigtigste producenter af alkoholfri drikke, baseret på en enestående, kølig vinificeringsteknik uden gæring, og et udvalg af de bedste franske druesorter, som alle er dyrket økologisk i Sydfrankrig.

Serien “Le Petit Etoilé” samler ”vine”, som både er alkoholfrie, økologiske og veganske. Den fremragende aromatiske og smagsmæssige kompleksitet af vinene er imponerende!

Land

Producent

Har du set vores andre vine?

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.