Vietti, Langhe Nebbiolo “Perbacco”

Vietti, Langhe Nebbiolo "Perbacco"

229,00 DKK

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris206,10 DKK

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

 Vinhuset Vietti ligger i distriktet Langhe i Piemonte – nærmere betegnet ved landsbyen Castiglione Falletto, som især er kendt for sine Barolo-vine. Vingården er grundlagt i slutningen af 1800-tallet af Carlo Vietti og takket være de efterfølgende generationer, er der siden opkøbt adskillige vinmarker heriblandt nogle af de højest estimerede Cruer i Barolo.

1960erne blev en afgørende epoke for firmaet, da Luciana Vietti giftede sig med den berømte vinmager og kunstkender, Alfredo Currado, der var den første til at producere enkeltmarksvine (fra bl.a. cru-vinmarken Rocche di Castiglione), hvilket gjorde ham til en vigtig trendsætter i Barolo. Sønnen Luca Currado og dennes hustru, Elena, overtog sidenhen firmaet og fortsatte Alfredos livsværk med samme entusiasme og stræben efter at producere vine i topklasse.
I 2016 blev Vietti imidlertid solgt til familien Krause, der driver en kæde af dagligvarebutikker i USA og som elsker Barolo. Det er dog aftalt, at både Luca Currado og svogeren Mario Cordero uændret skal drive firmaet videre, så de dermed kan fortsætte og yderligere udvikle Vietti-familiens livsværk.

 Italien – Piemonte – Langhe

 100% Nebbiolo 

 Ligget ca. 2 år på henholdsvis franske barriques & slavonske egetræsfade. 

 Krusemynte, violer, engelsk lakrids, peber & røde delikate frugter. 

 Duften går igen i smagen, dybden & strukturen mødes med de afrundede tanniner i eftersmagen! 

Passer godt til

Drue(r)

100% Nebbiolo

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.