Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Wunsch et Mann, Pinot Noir Equus, Alasce, Øko

Wunsch et Mann, Pinot Noir Equus, Alasce, Øko

239,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris215,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Wunsch et Mann er beliggende i Wettolsheim lidt nord for Colmar i hjertet af Alsace. Huset har i generationer været i familieeje og ledes i dag af brødrene Thierry og Maxime Mann.

De sigter efter at lave vin med en bred appel og samtidig med respekt for de enkelte druers karakter og med respekt for naturen. Således er vinhuset certificeret økologisk fra og med årgang 2011.

Alle, for Alsace, 7 tilladte druer er repræsenteret i husets portefølje, samt en fantastisk Cremant “Champagne” og de søde Vendanges Tardives og Sélection de Grains Nobles. Alsace er enestående. Da den skiftevis har været på tyske og franske hænder, værnes der om dobbelttydighederne i sproget, blandt traditionerne og sågar i vinene.

Det er også den eneste region i Frankrig, der længe har markedsført sine vine under navnet på den druesort, de er fremstillet på. Et andet paradoks er, at Alsace, der økonomisk set er en stor region og har en tæt befolkning, også er en smuk landsbrugs- og vinregion. Selv om Alsace er Frankrigs nordligste region, nyder den godt af meget varme og solrige somre og er faktisk den mest tørre region i Frankrig.

Pinot Noir druerne til denne vin høstes på Grand Cru marken Hengst (hingst på tysk). Da det i Alsace ikke er tilladt at fremstille Grand Cru vine på Pinot Noir druer, kan man ikke skrive Grand Cru på flasken. Vinen er derfor navngivet Equus (Hest på latin) som direkte reference til marken. Farven er klar rød og til den mørke side. Duften byder på let vanilje og bær i retning af brombær og kirsebær.  Smagen har noter af friske mørke bær og byder på en let frugtsyre og milde tanniner. Vinen er lagret i 9 måneder på franske egetræsfade.

Årgang

Land

Område

Alasce

Producent

Indhold

75cl

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.