Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Alberto Ballarin, Barbera D’Alba, Piedmont

Alberto Ballarin, Barbera D’Alba, Piedmont

199,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris179,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Alberto Ballarin henter Barbera-druerne til denne vin dels i vinmarken Pilade i la Morra, dels i Grinzane Cavour. Parcellerne (200-230 m.o.h.) vender mod øst og syd og har derfor en perfekt eksponering mod solen. Vinstokkene er mellem 15 og 35 år gamle, og jordbunden består af kalk og blå mergel.

De to Barbera-parceller bliver gæret separat på temperaturregulerede ståltanke, og både temperaturen og gæringsvarigheden varierer efter årgangens stil. Dernæst bliver vinene modnet i 6 måneder på franske egetræsfade af 225 l. og til sidst sammenstukket. Efter aftapning bliver vinen lagret yderligere i 6 måneder, inden den frigives.

Barbera har en meget lækker, saftig duft med klassiske, tørre nuancer af krusemynte, granatæble og hvidt peber. Med lidt iltning afslører den mere afrundede og eksotiske frugttoner. I smagen har vinen en flot fedme, krydrede nuancer og en god velour. Den har en meget lang og charmerende eftersmag, hvor der afsløres lækre toner af peber og vanilje samt en afrundet tannin.

Prøv den til lam, til and eller til kalvekød.

 

Årgang

2021

Land

Område

Producent

Alberto Ballarin

Indhold

75cl

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.