Tenuta Cedrare, Amarone Della Valpolicella Classico

Tenuta Cedrare, Amarone Della Valpolicella Classico

395,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris355,50 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Amarone della Valpolicella, Tenuta Cedrare er produceret, som et blend af Corvinone, Corvina, Rondinella, fra områdets håndplukkede druer fra deres egen marker i den østlige del af Valpolicella. Vinen lagres et år på franske barriques og et år på 25 hl. fade af slovensk eg.

Serveringstemperatur bør ligge mellem 15-17 grader. Passer perfekt til grillet rødt kød, oste, simreretter, julemad eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Amarone della Valpolicella, Tenuta Cedrare har en levetid på op til 5-10 år fra produktionsåret.

Producenten:

Tenuta Cedrare er en del af Bertoldi-familiens vingårde, som startede i 1932 med at dyrke ​​de frugtbare områder beliggende på morænebakkerne i Benaco-søen, almindeligvis kendt som Gardasøen.

I 30’erne grundlægger Emilio Bertoldi Vinery og overfører lidenskaben til vinfremstillingen til hans sønner Luigi e Giuseppe. I dag fortsættes familietraditionen af ​​de nye generationer.

For at få et ægte produkt skal du først og fremmest tænke på dyrkningen af ​​vingården. Derfor dyrkes mere end 30 ha vinmarker i harmoni med naturen, der styres med forskellige landbrugstyper: rækker og pergola i Verona-stil, afhængigt på mikroklima og druetyper. Den mest ventede tid på året er høsten: Mange af de indfødte druesorter, der dyrkes med masser af tålmodighed og omhu, udvælges omhyggeligt og høstes. Resultatet af deres omhyggelige forarbejdning kombineret med en dybdegående vinfremstilling, giver en lang række lækre vine. Inden flasken frigives, er deres vine underlagt en omhyggelig mikrobiologisk kontrol med det formål at forlænge dens levetid, såvel som for at værdsætte dens positive udvikling.

 

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.