Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Château Vaugelas, Cuvée Prestige

Château Vaugelas, Cuvée Prestige

99,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris89,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Château Vaugelas strækker sig over 130 ha. vinmarker beliggende på de stenede ler- og skifferholdige aflejringer i kommunen Camplong d’Aude, mellem Mont Alaric og Black Mountain og “slottets” daglige leder hedder Christian Mignard.

I kældrene ligger 2 koniske vinfade på hver 80 hl. samt mere end 400 fade hvoraf 1/3 fornyes hvert år. Slottet’s ene kælder prydes af et stort fresco maleri malet af den kendte franske maler Jean-Claude Dauguet. Maleriet er en festlig hyldest til vin og Château Vaugelas.

Druerne, der anvendes til vinen, er hovedsageligt de klassiske og fremragende sorter Grenache, Syrah og Carignan suppleret med en smule Cinsault og Mourvedre. Vinifikationen er som på et top Bordeaux slot med afstilkning af druerne, lang maceration på drueskindet og lagring på fade af ny og nyere eg.

I glasset en dybrød tæt og lækker vin med intens duft. Smagen er fed, blød og frugtrig med flotte nuancer af modne druer og krydderier. Perfekt ledsager til Boeuf Bourguignon eller andre middel kraftige retter. Kan henlægges mindst 6 år fra høst.

Årgang

Land

Område

Producent

Indhold

75cl

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.