Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Cofama, Laurentia, Priorat

Cofama, Laurentia, Priorat

179,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris161,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Vinen er sammensat af 50% Garnatxa (Garnacha) og 50% Samsó (lokalt navn for Carinyena/Carignan) høstet i DOQ Priorat. Efter en klassisk gæring på tank bliver vinen aftappet og modnet på flaske i min. 6 måneder. Ingen påvirkning af træ her, kun druernes umiddelbare, aromatiske og sprøde frugtkarakter. En Priorat i den lette stil, med klassiske toner af røde bær og let ristede nuancer. En meget vellavet, ren, umiddelbar, saftig og appetitlig vin. Masser af Priorat for pengene!

Server den til svinekød, and, kalv, lam og til kraftige vegetarretter. Er også en rigtig god grillvin.

Producent:

Cofama blev etableret i 2002 og startede med at repræsentere udvalgte vinhuse i Catalonien i forhold til såvel rådgivning indenfor vindyrkning og vinificering som repræsentation i relation til salg til spanske restauranter og udvalgte importører i udlandet.

I 2006 udvidede Cofama forretningsgrundlaget med opbygningen af sin egen portefølje af vine, og fælles for hele firmaets virke er dets evne til at finde ”perlerne” – primært på den catalanske hjemmebane i områder som Catalunya, Terra Alta, Penedès, Tarragona, Montsant og ikke mindst Priorat.

Laurentia fra Priorat er en af ”perlerne”!

Årgang

Land

Område

Producent

Cofama

Indhold

75cl

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.