Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Educated Guess, Merlot, Napa Valley

Educated Guess, Merlot, Napa Valley

279,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris251,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Merlot med en smule Cabernet Sauvignon og Petite Sirah
15 måneder i fransk eg

Dette er en virkelig solid Merlot fra nordkysten, som balancerer på kanten af den mørkere Cabernet Sauvignon – og netop indeholder en portion Cabernet og Petite Sirah. Den er kompleks og tekstureret med noter af skovbær, blomme og chokolade, og Petite Sirah’en giver den en dejlig mørk farve. Integrationen af eg giver smagen et pift vanille og ristede krydderier, og eftersmagen er dejlig lang.

Hvis du er til en dybere Merlot eller en mellemfyldig Cabernet, som ikke vægter for tungt, så er denne vin det, du leder efter!

Producenten:

Vinhuset bag Educated Guess, Roots Run Deep, blev stiftet i 2005 af Mark Albrecht, en veteran i Napa med over 20 års erfaring fra bl.a. Coppola, Domaine Chandon, Bogle og Blackstone. Med Educated Guess er det Marks absolutte mål at producere vine, der kan måle sig med vine fra Sonoma og Napa, der koster det dobbelte. Kort sagt den suverænt bedste vin til prisen!

Educated Guess udspringer sig af en hyggelig aften i venners selskab, hvor det klassiske spørgsmål om winemaking-tilgangen “håndværk vs. videnskab” var samtaleemnet. Og heraf udsprang det ikoniske navn “Educated Guess”.

Drue(r)

100% Merlot

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.