Sella & Mosca, Marchese Di Villamarina, Alghero Cabernet Riserva

Sella & Mosca, Marchese Di Villamarina, Alghero Cabernet Riserva

499,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris449,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Marchese di Villamarina er Sella & Mosca’s absolutte topvin, og samtidig én af Italiens helt store vine, som er produceret i Bordeaux-stil.

Vinen er udelukkende produceret på Cabernet Sauvignon fra parceller med gruset og jernholdig lerjord. Det er et helt unikt Middelhavs-terroir, som skaber forudsætningerne for produktionen af dette pragteksemplar, der er én af de bedste vine, som fremelskes på Sardinien.Efter høsten gæres druerne i en længere periode på druernes skin, hvorefter vinen lagres i franske barriques i en periode på 18 måneder. Heraf fornys 50% hvert år. Vinen lagres efterfølgende minimum i 12 måneder på flaske, inden den forlader kælderen.

Vinen har en flot rubinrød farve med et lilla skær. I næsen fornemmes intense toner af sorte kirsebær, solbær, tobak og krydderier.Smagen er velbalanceret og silkeagtig med dybde og struktur. Vinen har ”bid” med modne tanniner, der giver vinen en flot helhed med en formidabel fine balance. Afslutningen er varm og forførende og usædvanligt vedholdende.

Serveringstemperaturen bør være mellem 16-18 grader. Vinen egner sig godt til de kraftigste kødretter med oksekød eller lam, vildt, sammenkogte retter eller modne og kraftige oste.

Producent:

Sardinien er et helt unikt og smukt sted, hvor natur, historie og kultur smelter sammen i en imponerende helhed. I disse omgivelser, som adskiller sig væsentlig fra resten af Italien, har Sella & Mosca produceret fantastiske vine i mere end 120 år.Vingården blev oprindeligt etableret i 1899 af to eventyrer fra Piemonte. Ingeniøren Sella og advokaten Mosca. De blev begge betaget af det smukke og ukultiverede land. I årtier arbejdede de med at få kultiveret landet, og etablere vinmarker.I dag er Sella & Mosca en moderne vingård, og absolut den mest succesrige på Sardinien. Sella & Mosca har i tidens løb vundet et hav af præmier (og mange hjerter) med deres fantastiske vine. Gamero Rosso har sågar kåret Sella & Mosca som ”Årets vinproducent” i Italien for ganske få år siden.

Årgang

Land

Område

Producent

Indhold

75cl

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.