Seven Falls Chardonnay, Washington State

Seven Falls Chardonnay, Washington State

189,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris170,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Om Seven Falls
Seven Falls Cellars er et ret nyt tiltag fra St. Michelle Wine Estates. Navnet er inspireret af en serie på syv vandfald, der engang flød gennem regionen. Klimaet er varmt og tørt, men vinmarkerne køles af vinden og af den mægtige Columbiaflod. Her er meget lidt nedbør, men fra floden får man vand til kunstvanding.
Målet for Seven Falls Cellars er at lave velafbalancerede vine, i en elegant stil med karakter og finesse, der udtrykker områdets terroir. Mange lokale vinproducenter anser Wahluke Slope for at være rygraden i Washingtons vinindustri. Wahluke Slope AVA blev etableret i 2005 og omfatter 81.000 hektar inden for den berømte Columbia Valley-appelation.

Om Washington State og vinen
Washington er en lidt særlig vinregion fordi den trods sin nordlige placering byder på enormt runde og bløde vine. Sammenlignet med andre nordligt producerede vine fra USA, finder vi ofte en mere fyldig type af vine i Washington, og uden at det bliver California-like, så passer vinene ganske fint til vores nordeuropæiske smagsløg.Prisen på Washington-vine passer os til gengæld knap så fint, for vi er ofte et godt stykke over en hundredekrone for en publikumspleaser, der er mere blød og rund, end den er skarp og ung.

Årgang

Land

Område

Producent

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.