Vin: Køb 6 flasker eller mere og spar 10%

Venta La Vega, Sarada Aldea, Albacete, øko

Venta La Vega, Sarada Aldea, Albacete, øko

109,00 kr.

Quantity Discounts

Antal6 +
Pris98,10 kr.

*Antal refers to discounted items (products with discount) total quantity on cart.

Yderligere produktinfo

Sarada Aldea 2020, økologisk bodegas Venta La Vega er en økologisk certificeret rødvin, blandet af 80% Garnacha Tintorera og 20% Syrah, der trives ekstremt godt i Almansa. Garnacha Tintorera blev tidligere udelukkende brugt til at bidrage med farve og struktur til vine frembragt på andre druer. Men Venta La Vega har set det enorme potentiale i druen, når den står helt for sig selv. d.o. Almansa ligger mellem Madrid og Allicante.

Venta La Vega har 30 ha. vinmarker beplantet med Garnacha Tintorera, hvor vinstokkenes gennemsnitsalder omkring 30 år. den konsulterende ønolog, Raúl Pérez har bistået Bodegas Almanseñas med Venta La Vega-vinene. Efter hans tiltrædelse har vinene taget et kvantespring op i kvalitet. Hans simple filosofi er, at vinene skal repræsentere det ypperste, og udvise essensen af druens ophav. Raul Perez er i 2014 og 2015 udnævnt til verdens bedste winemaker.

Sarada Aldea 2020, økologisk bodegas Venta La Vega er en vin, der på elegant vis udtrykker sit terroir og den kalkholdige jord hvori de 30 år gamle vinstokke gror. Vinen gærer ca. 20 dage i ståltanke, herefter ligger vinen på en blanding af små og store franske egetræsfade i 3 måneder. Inden aftapningen filtreres og klares vinen ganske let, hvorfor kan være små partikler i vinen, hvilket i dette tilfælde er helt naturligt og udelukkende bidrager til vinens kompleksitet og fylde. Alkoholindhold: 13,5%.

Årgang

Land

Område

Producent

Venta La Vega

Inhold

75cl

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.